Finalisten 2018

Met dank aan onze officiële fotograaf Raúl Neijhorst!
En visagisten en haarstylisten:
Manisha Jodha-Koesal, Sanjana Ramjiawan, Radhica Ghisyawan, Farina Soekhai
Celine Santo, Warishna Goercharan-Boejharat, Kimberley Baran, Rayshree Bhoelai

Oervashi Raghoedat Panday

Namaste,

Mijn naam is Oervashi Raghoedat Panday en ik ben 19 jaar oud. Ik kom uit Rotterdam, maar mijn roots zijn Surinaams. Ik kan mij zelf beschrijven als iemand met een zeer geliberaliseerde denkwijze, maar tegelijkertijd volg ik ook mijn traditionele en culturele waarden en normen.

Seksueel geweld vormt wereldwijd een aanhoudend vraagstuk, waarvan zowel mannen als vrouwen het slachtoffer worden. Door mijn deelname aan de Miss verkiezing 2018 wil ik mijzelf graag inzetten bij doelen die gericht zijn op het elimineren van seksueel geweld en het doorbreken van taboes die er bestaan hierom. – ‘‘If you can’t do great things, do small things in a great way’’

Miss Oervashi Raghoedat Panday Finalist Miss Indian Beauty 2018

–  ‘‘The best preparation for tomorrow is doing your best today!’’

Priyanta Mahabir

Mijn naam is Priyanta Mahabir, 22 jaar oud en momenteel student HBO-rechten. Ik ben erg gemotiveerd en resultaatsgericht, hierom zie ik de Miss Indian Beauty The Netherlands 2018 verkiezing als een nieuwe uitdaging om mezelf op diverse gebieden te verbreden en het uiterste uit mezelf te halen. Gedurende en na afloop van deze missverkiezing wil ik mezelf ontwikkelen, ervaring opdoen en verschillende bijdragen leveren aan de maatschappij. Eén kleine daad kan namelijk een groot verschil maken in de wereld waarin wij leven.

Miss Priyanta Mahabir Finalist Miss Indian Beauty 2018

– ‘No beauty shines brighter than that of a good heart.’

Rajshree Asmita Soekhoe

Mijn naam is Rajshree Asmita Soekhoe. Ik ben 18 jaar. Rotterdam is mijn geboortestad en in Suriname ben ik opgegroeid. In Suriname heb ik kathak danslessen en karate lessen gevolgd. In 2015 ben ik geremigreerd naar Nederland. En nu volg ik een mbo-opleiding, Assistent-Manager Internationale handel. Ik ben een heel leergierige en passievolle jongedame en heb hart voor Bollywood.  Miss Indian Beauty The Netherlands is voor mij een uitdaging. Mijn doel is nu om mezelf waar te maken. En beter te worden in alles wat ik doe.

Miss Rajshree Asmita Soekhoe Finalist Miss Indian Beauty 2018

– No rain no flowers.

Rashida Badrudin

Als je in jezelf gelooft kan je alles bereiken in het leven.

Mijn naam is Rashida Badrudin. Ik ben 17 jaar oud en ik studeer voor Juridisch Administratief Dienstverlener op het MBO. Ik wil met mijn titel als Miss een rolmodel zijn voor dames, die om wat voor redenen dan ook, niet durven hun stem te laten horen. Ik beschrijf mezelf als een behulpzaam persoon die altijd doorzet om het beste uit het leven te halen.

Miss Rashida Badrudin Finalist Miss Indian Beauty 2018

– Be who you want to be not who the world wants you to be.

Shalini Somar

Zoals men zegt de ware schat die ligt in jezelf, die schat wil ik graag openen ´Miss Indian Beauty´ lijkt mij daar de juiste gelegenheid voor. Mijn naam is Shalini Rahel Somar, hou er van om te lezen en sporten. Ik ben een persoon die alles vanaf een positieve kant bekijkt. Mijn doel in het leven is met mensen werken en een positieve invloed op hun leven hebben, ik wil mensen inspireren om van jezelf / elkaar te houden en je hart te volgen.

Miss Shalini Somar Finalist Miss Indian Beauty 2018

– Love can bring out an other side of beauty.

Shivany Chotkoe

Mijn naam is Shivany Chotkoe, 18 jaar oud en momenteel student Human Resource Management. Met mijn deelname aan deze verkiezing wil ik laten zien wie ik ben en waar ik voor sta. Dit platform biedt mij de mogelijkheid vrouwen te inspireren hun dromen achter na te gaan. Velen laten zich leiden door de gedachte: “Wat zullen anderen zeggen/ denken/ vinden?” De boodschap die ik mee zou willen geven is dat je meer uit het leven kan halen dan je denkt.

Miss Shivany Chotkoe Finalist Miss Indian Beauty 2018

 “Being human doesn’t make us humans. Humanity is something else only a kind and loving heart can possess”

Varscha Jarbandhan

Namaskar,

Mijn naam is Varscha Dewika Jarbandhan.

Toen ik gescout werd voor de Miss Indian Beauty verkiezing dacht ik bij mezelf dit is absoluut niks voor mij. Een Missverkiezing gaat alleen maar om je uiterlijk en lichaamsbouw. Gedurende de trainingen ben ik erachter gekomen dat ik er volledig naast zat. Bij de Miss Indian Beauty verkiezing gaat het zowel om innerlijk als uiterlijk! Dat was mijn reden om mee te doen.

Met deze verkiezing hoop ik mijn horizon te verbreden. Ik wil namelijk meer leren over mijn eigen cultuur.

Miss Varscha Jarbandhan Finalist Miss Indian Beauty 2018

– Don’t give up on something you love.

Yasmin Ishaak

Hallo allemaal,

Ik ben Yasmin Ishaak. Ik ben 17 jaar en kom uit Den Haag. Als sinds kleins af aan ben ik erg trots op mijn Indiase cultuur. Ik doe aan Bollywood dans en geef ook les aan kleine kinderen. Als Miss zijnde is het niet alleen belangrijk dat je van buiten straalt, maar dat je met een zuivere ziel anderen kan inspireren door goede daden te verrichten. Mijn doel met deze titel als Miss, is om onze cultuur beter te kunnen onderhouden en te ontwikkelen.

Miss Yasmin Farahnaaz Ishaak Finalist Miss Indian Beauty 2018

– Beauty attracts the eye, but personality captures the hearts.

Zoëy Sukhraj

It always seems impossible untill it is done.

The Miss Indian Beauty verkiezing draait niet alleen om de beauty maar ook om de brains. Mijn naam is Zoëy Rani Imani Sukhraj. Ik ben 18 jaar oud en ik kom uit Amsterdam. Momenteel zit ik in mijn examen jaar van de opleiding juridische dienstverlening. Mijn doel voor de missverkiezing is een rolmodel zijn voor de hindoestaanse gemeenschap ook wil ik mezelf met deze ervaring verder ontwikkelen.

Miss Zoëy Sukhraj Finalist Miss Indian Beauty 2018

– Be your own kind of beauiful

NederlandsEnglish