Oervashi Raghoedat Panday

Namashkar,

Mijn naam is Oervashi Raghoedat Panday en ik ben 20 jaar oud. Ik kom van uit Rotterdam, maar mijn roots zijn Surinaams. Daar ben ik überhaupt opgegroeid en heb ik tot mijn 18e gewoond.

Mijzelf kan ik beschrijven als een vriendelijke persoon met een heel geliberaliseerd denkwijze. Maar tegelijkertijd volg ik ook mijn traditionele en culturele waarden en normen  en heb ik mijn hart nooit laten verwennen door profane plezier. Ik ben een doodgewoon meisje met grote dromen en doelen en ik vertrouw er volledig in dat ik het vuur in mijn ziel bezit, welke in staat is om vrede, liefde, gelijkheid en hoop te inspireren.

De ‘Miss Indian Beauty Queen The Netherlands’ is een miss verkiezing platform die jonge dames aanmoedigt om uit hun comfort zone te komen en hen stimuleert bij het ontwikkelen van hun competenties. Het is de bedoeling dat de missen hun competenties ontdekken en verder ontwikkelen zodat zij deze optimaal kunnen benutten en iets voor de samenleving kunnen betekenen. Bij een miss verkiezing gaat het zeker niet alleen om het winnen van de wedstrijd. Het gaat eigenlijk meer om het ontdekken van onze unieke karakter en die unieke karakter te ontwikkelen tot iets dat een verschil kan maken. Om deze unieke karakter te kunnen ontdekken en onze competenties goed te kunnen ontwikkelen worden er natuurlijk veel trainingen gegeven.

Allereerst wil ik zeggen dat ik me diep vereerd voel dat ik deel kon uitmaken van deze verkiezing en dat de trainingen die ik heb mogen volgen een ongelooflijke ervaring is geweest. Deze missverkiezing zelf vind ik een geweldig platform voor jonge vrouwen die iets voor de maatschappij willen betekenen. Het geeft vrouwen de kans om zichzelf te ontdekken en te ontdekken wat vrouwen allemaal kunnen doen en bereiken. Daarnaast heb ik tijdens mijn traject en gedurende mijn missen jaar (het jaar na kroning) veel bijzondere vrouwen en dames mogen leren kennen en een hele bagage vol ervaringen meegekregen, waar ik heel erg dankbaar voor ben.”

Naar mijn mening is een volle inzet en toewijding erg belangrijk om werkelijk iets te kunnen betekenen voor de maatschappij. Hiervoor is het heel belangrijk om het heden de waarborgen en goed te vormen zodat er een mooie morgen kan bestaan.

‘The best preparation for tomorrow is doing your best today’

Jackson Brown Jr.

Tot slot zou ik de Miss Indian Beauty the Netherlands heel erg willen bedanken voor het organiseren van zo’n geweldig evenement. De ervaringen die ik heb meegekregen zijn zeer leerrijk geweest voor mij en dat het vanaf nu een deel van mijn leven is, wat altijd een speciaal plekje zal hebben in mijn hart.

NederlandsEnglish