Karishma Koellin

Namaskar iedereen!

Wat is de tijd snel gegaan! Het lijkt nog pas geleden dat ik gekroond ben tot Miss Charity 2017.  Op het moment van de finale kon ik mijn oren dan ook niet geloven. Het leek allemaal een droom.

India

Naast deze titel had ik ook nog een trip naar India gewonnen. Ik ben samen met de organisatie in september naar India geweest. Het was een mooie reis die ik zeker niet zal vergeten. Ik heb daar verschillende soorten vrijwilligerswerk gedaan. Eten gegeven aan armen op straat bijvoorbeeld. Het mooiste was mijn bezoek aan het weeshuis: Bal Asha Trust. Hier heb ik gevraagd wat er nodig was qua spullen en zij gaven mij een lijst. Op deze lijst stonden producten als eten, drinken en kleding. Ik heb deze producten zelf gedoneerd met het geld van een sponsor.

Titeljaar

Toen ik terug kwam van India is mijn Charity werk zeker niet gestopt! Ik heb veel vrijwilligerswerk gedaan, onder andere in de voedseltuin van de voedselbank. Het grootste project waar ik het meest trots op ben: het kerstdiner voor 100 daklozen. Tijdens dit diner werden de daklozen het kerstgevoel gegeven! Zij werden gewassen, geknipt en mooi gemaakt. Zij kregen zelfs cadeautjes! Voor dit project heb ik 100 cadeautjes gekocht en deze heb ik samen ingepakt met first runner up  IBQ  Ashna Sewram. Dit was een super project om te mogen organiseren.

Boodschap

Tijdens mijn titeljaar heb ik 1 boodschap continu proberen over te brengen namelijk: Een ander helpen zit in het kleinste gebaar! Je hoeft niet uren te helpen of duizenden euro’s te doneren. Alle Charity is evenveel waard.

– Alone I cannot help everyone, but everyone can help someone.

Karishma Koellin – Miss Charity of Miss Indian Beauty The Netherlands 2017

NederlandsEnglish