Raveena Bansidhar

Ik durf niet! dat was het eerst wat ik zei toen mij werd gevraagd om mee te doen aan deze missverkiezing. Uiteindelijk heb ik me over mijn angst en onzekerheid heen gezet en voor ik het wist deed ik auditie. Ik kan me ook nog goed herinneren dat ik werd gebeld en er gezegd werd dat ik één van de finaliste was! Super verbaast, maar wel leuk. Meedoen aan deze verkiezing heeft mij uit mijn comfort zone weten te halen. Daarnaast heb ik ook nog super aardige meiden mogen leren kennen. Tijdens de trainingen stonden we allemaal voor elkaar klaar. De trainingen waren zwaar, maar zeker ook leerzaam en leuk!

En dan na 3 maanden hard getraind te hebben was het dan zo ver… De finale! een avond die ik me nog kan herinneren als de dag van gister. De zenuwen bleven maar komen. Tot ik on stage ging en mezelf liet gaan. Wauw wat heb ik genoten van elk moment die ik op het podium had! De top 5 werd dan eindelijk bekend gemaakt. En ja hoor ik zat erbij!! Ik was er zeker nog niet, maar mijn lach op mijn gezicht kon niet groter. Blij en geschrokken zo voelde ik me. Mijn vragenronde ging minder goed en toch wist ik de titel Miss Indian Beauty The Netherlands 2nd Runner Up 2017 te behalen. Trotser kon ik niet zijn op mezelf. Na de finale stroomde het al snel met evenementen die ik mocht gaan bijwonen als Miss! Tijdens de evenementen val je natuurlijk als snel op met je kroon en sjerp. Iedereen die met je op de foto wilt en benieuwd zijn naar wat je precies hebt gewonnen. Ik heb tijdens deze momenten zeker goed leren netwerken. Ook heb ik mogen meelopen met de fashion show georganiseerd door AJSC Entertainment in Kurhaus te Den haag. Tijdens deze fashion show mocht ik in kleding lopen van diverse designers. Ik werd ook gevraagd om model te zijn voor make-up artiesten en fotografen superleuk vond ik dat.

Tijdens de shoots leerde ik steeds meer hoe ik bijvoorbeeld beter kon poseren altijd handig om erbij te leren! Dat ik zo ver zou komen met alles had ik in het begin door mij angst en onzekerheden nooit verwacht. Ik ben blij dat ik de stap toch heb weten te zetten, want nu ben ik zelfverzekerd en kan ik niet wachten om nog meer ervaringen op te doen in mij leven.

Ik wil alle finalisten van 2018 heel veel succes wensen in hun traject. Geniet van elk moment, want dit maak je maar één keer mee. En het belangrijkst natuurlijk: laat je niet tegen houden door je angsten en onzekerheden, maar leer ermee omgaan.

Liefs,

Raveena Bansidhar
2nd Runner Up Miss Indian Beauty The Netherlands 2017

NederlandsEnglish