Sapna Bechoe

Hoi Lieve Lezers,

mijn naam is Sapna Bechoe en ik ben Miss Photogenic 2016. Ik ben 22 jaar en ik ben werkzaam als docente op het ROC Mondriaan Tinwerf, bij de opleiding ICT applicatieontwikkeling. Zelf heb ik deze opleiding vorig schooljaar afgerond. Ook ben ik webdeveloper, een Miss met brains dus!

Mijn reis naar de finale begon op 5 februari 2016, op deze dag ontvingen wij onze sjerp. Vanaf die dag werd het alleen maar leuker. 21 februari hadden wij onze eerste training en de eerste les was een les over fotoshoots. Ik vergeet dit echt niet meer, het was voor mij de eerste keer dat ik een fotoshoot zou doen.
Het weekend erna begon het grote werk, we werden opgemaakt en maakten ons klaar voor de fotoshoot. Ik was erg nerveus en vond het erg spannend. Dit was allemaal zo nieuw voor mij. En voordat ik het wist was het voorbij, want de fotoshoots gingen heel snel. Ik stond voor de camera, ik nam een aantal poses aan en ik was klaar. Zo snel kan het gaan. Bij de één duurde het wat langer dan de ander. Maar bij mij duurde het soms nog geen 3 minuten. Dan ga je wel een beetje twijfelen of je het goed gedaan hebt. Ik had enorm veel plezier tijdens de fotoshoot, het was toch wel erg leuk om in de spotlight te staan!  Het waren echt twee onvergetelijke dagen.  Ik was erg tevreden over het resultaat, aangezien het mijn eerste fotoshoot was. Ik kan je wel zeggen dat ik erg trots was op mezelf en stiekem dacht ik wel aan de titel: Miss Photogenic.

Het moment was daar, we stonden met z’n allen op het podium en ik was zo nerveus. Onderling hadden we met elkaar erover nagedacht wie welke (sub)titel zou winnen en dan is het wel leuk om te zien of die voorspellingen uit zouden komen. Ik was zo benieuwd wie Miss Photogenic zou worden!!

En toen was het moment daar! MISS PHOTOGENIC IS GEWORDEN…..En toen ineens hoorde ik mijn naam, ik schrok! IK?? WAT??? Dat moment was geweldig, je hoort de titel en dan je eigen naam. Ik kon het bijna niet geloven, ik vind Miss Photogenic echt een enorm leuke titel. Het betekent voor mij wel wat, van alle meiden ben IK Miss Photogenic geworden. Ik heb er stiekem wel om moeten lachen, ik had echt geen ervaring en heb deze titel mogen ontvangen! Dit gaf mij echt nog meer zelfvertrouwen.
 Ik heb in mijn jaar als Miss Photogenic best wel veel fotoshoots gedaan, ik vond het steeds leuker en leuker. Ook heb ik er heel erg veel van geleerd en ik leer nog steeds! Ik heb dit jaar zeker niet zomaar voorbij laten gaan!

 

Heel veel liefs,

Sapna Bechoe; Trotse Miss Photogenic 2016!

NederlandsEnglish