Carishma Ramcharan

Mijn naam is Carishma Ramcharan, ik ben 20 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Rotterdam. Ik volg de opleiding Maatschappelijk zorg aan het Albeda college te Rotterdam. In mijn vrije tijd hou ik me sinds kort bezig met vloggen. Eén van mijn voornemens van dit jaar waren om dingen te doen die ik leuk vind.. ‘Do what you like and like what you do’. Daarom heb ik gekozen voor het vloggen 😉 !

Naast het vloggen ligt mijn passie ook bij het helpen van oudere mensen. Ik doe dan ook regelmatig aan vrijwilligerswerk om deze groep te ondersteunen. Dit is een van de dingen die mij een goed gevoel geeft. Ik hoop hier in de toekomst zeker mee verder te gaan!

Na het winnen van mijn titel ‘Miss Photogenic 2015’ heb ik verschillende fotoshoots gedaan. Ook heb ik bij elke fotoshoot van ‘Miss Indian Beauty’ geholpen met het coachen van de missen. Ik vind het erg leuk om mijn ervaring te delen met de meiden. Natuurlijk ook wat ‘tips en tricks’ te geven 😉 .  Hierdoor heb ik een breder netwerk gecreëerd. Het meedoen aan de verkiezing heeft mijn zelfvertrouwen enorm opgekrikt en heb mezelf als persoon beter kunnen ontwikkelen.

NederlandsEnglish