Natasha Gopie

Mijn naam is Natasha Gopie . Ik ben 27 jaar oud en woonachtig in de wijk Ypenburg, Den haag. Een tijdje terug heb ik mijn diploma administrateur behaald en ben ik momenteel werkzaam als financieel administratief medewerker in een internationaal export bedrijf. Ik ben spontaan, behulpzaam en respect staat bij mij hoog in het vandaal. Mijn passie gaat vooral uit naar nieuwe uitdagingen, kansen en je dromen waarmaken want door moeite te doen kan je echt alles bereiken. Verder houd ik ontzettend veel van sporten, dansen, shoppen en visagie.

Ik kom uit een heel hecht gezin met 2 oudere zussen. Mijn moeder is mijn grootste voorbeeld. Zij is een sterke, onafhankelijke, zorgzame vrouw die ik bewonder en waar ik mijn inspiratie vandaan haal. Verder ben ik erg gesteld op mijn familie, vriend en mijn vriendinnen. Dankzij hun haal ik het uiterste uit mezelf. Zij fungeren als mijn grootste motivatie.

Als Miss Indian Beauty The Netherlands first runner up wil ik graag een voorbeeld zijn voor vele andere vrouwen die onzeker zijn en niet durven te vechten voor hun dromen . Ik zou alle vrouwen willen motiveren om voor hun rechten te vechten en hun dromen waar te maken want wij vrouwen verdienen gelijke rechten en elke vrouw verdient een kans om zijn passie na te streven en dromen waar te maken. Daarnaast wil ik graag andere vrouwen motiveren om niet bang te zijn en hun dromen na te leven. Iedereen heeft wel eens tegenslagen maar ondanks dat moet je blijven door zetten. “Because with effort you can achieve everything and don’t be scared to live your dream”.

Verder heb ik van mijn miss jaar geleerd dat je altijd voor elkaar moet klaar staan en elkaar moet helpen want samen sta je sterk. En sinds mijn miss jaar geloof ik er in dat een ieder geboren is met een schoonheid van binnen en door deze te tonen kan je het onmogelijke, mogelijk maken. Het aller mooiste wat ik vind dat er bestaat is een glimlach op iemands gezicht en of ik nou een miss ben of niet ik zal altijd een aantal keren in het jaar een goede doel te verrichten. Een van deze goede doelen is om geld te verzamelen en dat over te dragen aan een goede doel in India wat betreft vrouwen mishandeling/prostitutie en dat vooral omdat ik het vreselijk vind wat ze mee maken en daar vaak ook niet veel aan kunnen terwijl deze vrouwen een veel betere leven verdienen en ook een kans moeten krijgen om hun dromen waar te kunnen maken. Daarom zou ik iedereen willen mee geven om altijd een ander te helpen want samen zijn we sterk en kunnen we van de wereld een nog betere wereld maken. Dit is ook de reden waarom dit mijn favoriete motto is, waar ik achtersta; “Be the change you want to see in the world”- Ghandi..

Er zijn genoeg dingen die je in de wereld kan veranderen. Om dit waar te maken dien je te allen tijde bij jezelf te beginnen. Als je zelf begint met de veranderingen die je wilt zien kan je je handen met anderen in elkaar slaan om dat geen te verwezenlijken.

NederlandsEnglish