Natasha Gafar

Ik en meedoen aan een Miss verkiezing? HAHA wel nee dat is toch helemaal niets voor mij, ik kan niet eens dansen!! Doe mij maar lekker voetbal kijken of een potje knokken tijdens kickbokstraining”

Missverkiezing

Dit is wat ik zei voor ik aan deze onvergetelijke ervaring begon. Meisjes dingen waren helemaal niets voor mij hoe kon ik dan ooit aan een Miss verkiezing mee doen? Loop het liefst in me gescheurde spijkerbroek en sneakers dus jurkjes en hakken? Nou mij niet gezien hoor! Al heel snel kwam hier allemaal verandering in. Mijn oooh zo geliefde sneaker collectie werd langzaamaan vervangen door hakken.

Met de weken mee begon ik te merken dat deze nieuwe wereld, deze nieuwe ervaring mij toch meer lag dan ik zelf ooit had voorgesteld. Ik werd een zondag wakker en realiseerde me gewoon dat ik het echt leuk vond.
Weken vlogen voorbij en toen was het zo ver, 4 Juni! Onze grote fi nale dag. Wie o wie gaat er winnen? Ga ik zelf überhaupt iets winnen vandaag? Om heel eerlijk te zijn vond ik mezelf al een winnaar. De gehele reis naar de grote fi nale dag toe heeft mij zoveel geleerd, ik had al zo onwijs veel kennis, ervaring en het aller belangrijkste vriendinnen voor het leven gewonnen dat het me niet uitmaakte, ik zou nooit met lege handen thuis komen.
Miss Congeniality

Op 4 juni won ik de titel Miss Congeniallity. Om heel eerlijk te zijn had ik me geen betere titel kunnen wensen. Deze titel heeft mij laten zien dat het onwijs belangrijk is om ten alle tijden jezelf te blijven. Dat je met jezelf zijn de meeste harten veroverd.
Voor mij zijn de avonturen na 4 juni niet opgehouden. Seema had mij ooit tijdens een training beloofd dat ze mij zou laten zien dat ik wel echt kon dansen. En ja hoor as always she was right. Nooit gedacht dat het mij zou lukken mensen te impressen met een dansact op de Fusion fashion show.

Envy Jewelz

You can go to work or you can be the boss. Ik heb er voor gekozen om the boss te zijn. Sinds november ben ik officieel eigenaar van mijn eigen bedrijf genaamd Envy Jewelz. Tijdens mijn tijd als finalist heb ik onwijs veel mensen leren kennen en heb ik mijn eigen platform kunnen creëren. Ik ben op alle vlakken in mijn leven gaan groeien.

NederlandsEnglish